Hvorfor er hudpleien viktig

Kroppen vår består av store mengder vann, men det er ikke nok til å alene greie og opprettholde fuktigheten i huden. I den perfekte verden hadde det kanskje vært det, men det er dessverre sånn at vi har heftige klimavariasjoner og utsetter huden for veldig mye gjennom en dag som kan være med på å forstyrre blant annet fukt-balansen i huden. Nettopp derfor er det viktig å bruke produkt(er) som tilfører fukt på en smart måte som gjør at huden greier å holde på fukten. Ingredienser og ikke minst sammensetningen av disse er "alltid" avgjørende for resultatet. 

 

Hudpleie er mye diskutert om hvorvidt det er nødvendig eller ikke. Faktum er at huden er vårt største organ, og dens hovedoppgave er å beskytte det som finnes på innsiden. Den blir utsatt for mye gjennom dagen; sol, kulde, varme, forurensing og sminke, for å nevne noen viktige faktorer. Det er ikke dermed sagt at alle trenger å ha en stor og mange-trinns hudpleie rutine, men det er viktig å ta godt vare på den og beskytte den.

 

Hovedpoenget med hudpleie er først å fremst å holde huden frisk. Også er det opp til enhver person om man ønsker for eksempel anti-age produkter. Dette er for å forebygge aldring og gi huden den beste omsorg for å gi din hud den beste forusettning hver eneste dag for å holde seg frisk gi glød og minske linjer over tid, og det er ingen skam i å ville det, men det er bare ikke like viktig for alle. Men å beskytte oss for ytre farer – det er viktig! Solen er hudens verste fiende, både når det kommer til aldring, men også hudkreft. Derfor er det blant annet viktig å implementere produkter med SPF i hudpleie rutinen sin, og å smøre seg rikelig med solkrem om sommeren. Mer om dette kommer i et neste blogg innlegg,

Det er også forskjellige hudtilstander som gjør at det er viktig å ha gode hudpleie rutiner, og ikke minst riktig hudpleie. Dette kan være alt fra eksem til rosacea, generelt sensitiv hud, melasma og så videre. Vi kan forsikre deg om at vi har valgt våre produkter med den største omhu i hudfarmasiet for at du som kunde skal føle deg ordentelig førnøyd med produkten du velger fra oss. Vi vet at om våre kunder ikke gjør det har vi en dårlig grobunn for framtiden.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din