Om oss

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Hudfarmasiet 

 

Hudpleieprodukter skal ikke bare gi velvære, men også ønskede resultater noen på kort tid andre litt over tid. Uten at du som kunde er førnøyd vil vi ha en dårlig grobunn for hudfarmasiet inn i fremtiden derfor er vi meget selektive og kresne før vi tilbyr deg som kunde produkter fra oss.

 

Det er også viktig for oss at du som kunde kan handle trygt og være trygg på de produktene du velger. Derfor setter vi kvalitet svært høyt, slik at uansett hvilket produkt du velger så er kvaliteten på øverste hylle.

 

Hudfarmasiet.no er en selvstendig norsk nettbutikk og en del av hudpleiefarmasiet i Norden, med medarbeidere som har lang erfaring innen hud og velværeprodukter. 

 

Det legges stor vekt på å gi deg den beste kundeservicen. Vi lever tross alt av kundene våre og ønsker å yte vårt aller beste.

 

 

.

Vi har også valgt å spesialisere oss på nøye utvalgte og meget gode produkter som har utmerket seg for sine funksjoner og resultater. Våre produsenter og leverandører er godkjente og har de sertifiseringer og renehets krav som kreves av myndighetene i Norge og EU.

 

Hudpleie kan være komplisert. Hos oss vil du finne effektiv ukomplisert hudpleie på øverte hylle til konurransedyktige priser.

 

Alle produkter  i Hudfarmasiets butikk er produsert med den største respekt for naturen, dyrene og mennesket. Etisk, naturlig, bærekraftig, dyrevennlig, giftfritt og fair! Er det noe du er i tvil om eller ønsker hjelp til, bare ta kontakt med oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Mail: post@hudfarmasiet.no 

Telefon: 46 79 69 43

God handel

.

 

Te