Sea Buckhorn eller Tindved på Norsk- Bekjemper for tidlig aldring

Tindved - Sea Buckhorn - Hippophae Rhamnoides

♦ Bekjemper for tidlig aldring

♦ Behandler sår og skadet hud

♦ Gir dyp fuktighet


Hva er tindved?

Kjært barn har mange navn - Sea buckthorn /  eller tindved på norsk er en plante som vokser vilt i flere deler i Europa og Asia, og kjennetegnes av de knalloransje bærene. Olje eller ekstrakt fra tindved lages av selve bærene og frøene, som er proppfulle av antioksidanter, vitaminer og fettsyrer, og blir brukt mot alle slags plager – alt fra å redusere inflammasjon og hele irritert hud, til å gi intens fuktighet. Sea buckorn har biltt brukt hudrevis av år av urbefolkninger og er et helt unikt produkt som vil overaske deg.

Tindved er en busk / lite tre som vokser vilt i Norge og Europa. Tindvedplanten har spiselige bær. Bærene inneholder organiske syrer, garvestoffer, eterisk olje, flavonglykosidet quercetin, provitamin A, Vitamin B og store mengder vitamin C og E.

 

Hva hjelper tindved mot

Sea buckhorn krem har mange bruksområder på ansikt og kropp med eller uten problemer. Sea buckhorn er full av c-vitamin som fungerer som en kraftfull antioksidant og øker både elastisiteten i huden og gir den en jevnere tone. I tillegg redusereres sjansen for kviseutbrudd. Gir fuktighet i huden, og tetter ikke igjen porer. Passer til alle hudtyper. Bruksområdene er mange blant annet. Tørr og sprukken hud • Sprukne neglrøtter • Lett psoriasis/rød tørr hud • Lett eksem/tørr og irritert hud • Kviser/akne • Svie • Kløe. Denne kremen kan brukes av alle også deg som ikke har problem hud

 

Hva er spesielt med Sea buckhorn/Tinved krem?

Den er er dermatologisk testet og av høy kvalitet. 

Vil du teste denne kremen kan vi tilby deg en meget god pris. Til produktet > >


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din