Hvordan bruke La Faon og ingrediensene som kan gjøre underverker for huden din

under Ansiktspleie

 Publisert dato Dec, 2020 av j korneliussen

Velkommen til vårt hudpleie-univers!

 

Her på vår blogg vil du kunne få svar på alt du trenger å vite om hudpleie. Hvorfor skal man bruke de forskjellige produktene,

hvordan bruker man de, og i tillegg vi vil dele med oss av vår

erfaring gjennom 25 år i hudpleiebransjen Huihvor tiden går!:)

Vi  er stolte av å ha La Faon produktene på Hudfarmasiet!

Vi vet at La Faon har dedikert seg til vitenskap og innovasjon som har resultert i et hudpleiemerke som møter behovene til alle hudtyper.

De sier bestemt at hudpleie handler om mer enn å korrigere og forebygge– det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Alle produkter er dermatologisk og klinisk testet for alle hudtyper og transformerer huden i dybden for å virkelige optimale resultater som vi som bruker serien føler og ser. 

Rengjør, beskytt og forny er tre viktige punkter for å få en sunn hud. Rengjør for å forberede huden før produktene forny med aktive ingredienser og beskytt for å motvirke skader. 

  

LA FAÔN bruker en patentert eksklusiv ecodew teknologi ™ som består av 4 hovedingredienser

 

  • Hydra Activator  hyaluronsyrer i flere ulike molekylstørrelser fukter og gjenopprette hudens naturlige fuktbarriere. Dette er en ingrediens mange har hørt om, men ikke alle som vet hva er. Hyaluronsyre binder store mengder fuktighet. Hyaluronsyre kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, og har derfor en helt unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå.
  • Malus Domestica Fruit Cell Culture fungerer som en generator for å aktivere celler og øke dannelsen av kollagen. Huden føles mer fast og smidig.Dette er en patentert ingrediens fra Sveits 
  • Tri-Peptide Peptider som stimulerer hudcellene til å øke produksjonen av bindevev og fuktighetsfaktorer i huden. Dette gir på sikt glattere, strammere hud med færre linjer og rynker. og har gjennom in vitro-testing har vist å styrke kollagenet i huden. >Dette gir en hud som både ser og føles glattere.
  • Centella Asiatica Extract inneholder et høyt innhold av antioksidanter som bekjemper frie radikaler og som hjelper huden å holde seg frisk. Antioksidanter er viktige for huden for å beskytte den mot frie radikaler, som påskynder nedbrytingen av celler, og dermed forårsaker hudaldring.

Når skal du begynne med Anti age produkter?

Ekstremt varierende avhengig av hvordan du tar vare på huden din, sol,  forurensing, arvelighet osv som påvirker hudens tilstand mye. På en persons hud som er 27 eller rundt 35 kan det være en liten forskjell og samtidig kan det være en stor forskjell. Dvs en hud som er 27 kan ha eldet mer enn en som er 32. Men hvis man skal generalisere så det over 30-tallet at det på tide å begynne å tenke anti-age. Når du har passert tretti og kanskje begynner å snike deg mot 40, og du da lurer på om det er for tidlig å starte med litt anti-age produkter, NEI, bare gjør det :)  Akkurat som du ikke skal begynne med aktive anti age produkter når du er for ung, bør du ikke vente for lenge. Det er 100.000 ganger lettere å forhindre  linjer / rynke enn å bli kvitt den. Hvis du starter for sent, kan det "komme langt" og det er vanskeligere å få virkelig gode resultater - så ja her med La Faon kan vi hjelpe mange i fremtiden :)

Hvordan skal du bruke produktene fra La faon?

1 RENS

Rensing er noe av det viktigste du gjør i hudpleierutinen din. Huden din kommer i kontakt med luftforurensning og andre forurensningspartikler hver eneste dag, og dette må fjernes om kvelden. Det er også viktig at du renser huden igjen om morgenen for å forhindre tilstoppede porer.

2 TONING / ANSIKTSVANN

Etter rensning bruker du en toner for å fjerne restene av renseproduktet og roe ned huden. For skjønnhetsnybegynnerne der ute er en toner en tynn væske som inneholder næringsgivende ingredienser som sørger for at de andre produktene i hudpleierutinen din er på sitt mest effektive. Den gjenoppretter osgå pH-balansen etter rensing og er viktig for å få sunn hud.

3 SERUM

Serum en innsats i dybden. – Ved å bruke serum i tillegg til krem får du en helt annen virkning på for eksempel rynker og pigmentflekker, siden ingrediensene er så mye mer konsentrert i serumet.

4 KREM

En anti age-hudkrem er en hudkrem som skal reparere og reversere aldringstegn i huden. Kremen skal ha ingredienser med dokumentert effekt! Eksempler på slike ingredienser kan være hyaluronsyre, planteekstrakter, retinoider, peptider, antioksdanter og den skal også gi nok fuktighet og næring til huden.

5 MASKE / SHEET MASKE

For og få det lille ekstra som mange ganger gjør dn store forskjellen raskt så kan masker gi en øyeblikkelig effekt og en fin glød. Enkelte av La Faons masker virker også midlertidig oppstrammende og poresammentrekkende, i tillegg til at de kan rette opp i eventuelle ubalanser i huden. En god regel er og bruke en maske som passer din hud en gang i uken. 

Till La faons masker >

HVORDAN BRUKE PRODUKTENE?

De beste resultaten får man ved og bruke hele regimet, men man kan som med de fleste produkterserier fint bruke enkelt produkter

NR 1 Hydra cleansing oil

Denne ultralette rengjøringen kan brukes av alle hudtyper alle aldre og de fleste hudtilstander. En fantastisk luksuriøs, skånsom og effektiv måte å rense huden på " En mild rens med ren naturlig jojobaolje som effektivt fjerner urenheter, og all sminke

(NR 1) Dramatic face cleanser

Hvis huden din har linjer og andre aldringstegn er dette rensekremen som fokuserer på antiage allerede på rensetrinnet. Et foryngende produkt som inneholder hele ecodew teknoligen med aktive ingredienser som jobber dypt i huden. 

"Synes du at det er vanskelig å bli motivert til å rense huden hver morgen og kveld? Denne anti age rensen gir deg motivasjon i på grunn av resultatene".

NR 2 Potent Radiant Emulsion

Forbereder huden til og absorbere de aktive ingredienser i din hudkrem. Fukter og balanserer huden. For daglig bruk, morgen og kveld  For alla hudtyper, passer også sensitiv hud

Inneholder hyaluronsyre i flere molekyl størrelser

Dette produktet gir huden masse fukt, prøv og bruke den på tørre hender og du vil bli overasket!

NR 4 Instant lifting serum

Dette prisbelønte serumet er fulladet med en høy konsentrasjon av både små og store molekyler av hyaluronsyre, peptider og et ceramide compleks som er som limet i hudcellene og noe som gjør den til den beste ingrediensen for hudens reparasjon og anti-aldring. Fungerer umidelbart.

NR 5 Vitalizing chapning cream lifting advance

Denne kremen har ingen UVA UVB beskyttelse derfor er dette en unik anti age krem med de aller beste ingredienser som er beregnet til bruk både dag og natt. 24/7 og passer for alle hudtyper
Minimerer rynker og linjer. Forbedrer elastisitet og glød. Raskt absorbert
 

6.  BB base / kan brukes alene eller over krem

Denne bb Cream er en kombinasjon av de beste egenskapene til en foundation, en farget dagkrem. Produktet har en høy solbeskyttelse med SPF30 UVA/UVB. Gir lett til medium dekkevne,tetter ikke til porene. og den kan fint brukes alene da den inneholder super effektive ingredienser som en anti age krem, men også over valgt krem med sin lette konsistens.

 

LINK TIL ALLE LA FAONS PRODUKTER>


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din