Uansett om du vet hva hyaluronsyre er eller ikke, bør du lese dette

under

Hva er hyaluronsyre eller Hyaluronic Acid og hvorfor er det så bra for oss, og særlig for deg som har tørr hud?

 

Hyaluronsyre er mest av alt kjent for å sine ultrafuktighetsgivende egenskaper, som gir huden en strammere struktur. Du har sikkert hørt at huden din består av hyaluronsyre og collagen. Hyaluronsyre plumper huden og holder på fuktigheten i huden din. 1 gram av hyaluronsyre kan holde opp mot 6 liter vann.


Når hyaluronsyren gir fuktighet til hudcellene, holder den på H2O  (vannet), og sørger for at ingenting går til spille. Hyaluronsyre er noe kroppen din selv produserer for å holde på collagenet (noe annet veldig bra for huden din). Collagen gir elastisitet, smøring og fukt til huden din.

 

Hvorfor er Hyaluronsyre så utrolig viktig for huden?

 

Jo, fordi den type fuktighet plumper huden, gjør huden mykere, glattere og mer glødende,  og den gjør at huden holder på fuktigheten. Og når vi blir eldre, vil hyaluronsyre nivået (på samme måte som Collagenet) går gradvis nedover. Og det gjør at huden din har vanskeligere for å holde på fuktigheten. Mangel på hylaronsyre gjør at fibrene i huden strekkes og kan synes som fine linjer og rynker i huden. Når de først strekkes, kan det være vanskelig å reversere. Dette er grunnen til at man alltid bør sørge for at huden har nok fuktighet. Det gjelder alle hudtyper, mens spesielt når huden er tørr, da er den veldig utsatt.

 

Når du tilfører hyaluronsyre i hudpleien, vil det hjelpe MASSE. Vi kaller det for hudens lille mirakel, fordi det er effektivt for ALLE HUDTYPER.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din