Bodybutter / Kroppskrem Bulgarien Rose and Argan Oil 200ml

179 ,- 239 ,-


Body butter/ kroppskrem 200ml

Gi kroppen din fuktighet og kjærlighet som aldri før med en nydelig svak duftende og unik formel som kombinerer fordelene med bulgarsk roseolje, arganolje, og stjerneingredienser som sheabutter, glyserin, olivenolje og cocoa butter

Roseolje: har antibakterielle egenskaper har en beroligende effekt på sensitiv hud, og roer for eksempel ned solbrent hud. Virker avkjølende på huden.

Arganolje: er en kraftig antioksidant, beskytter mot UV-stråling og nøytraliserer og hydrerer huden på en luksuriøs måte og tilfører den fuktighet. Arganolje er også kjent for å bidra til å redusere forekomsten av rynker.

Sheabutter: holder huden din ung og strålende, og har evnen til å beskytte hudens naturlige oljer, slik at huden forblir hydrert. I tillegg til dette inneholder sheasmør de naturlige vitaminene og fettsyrene og er intensivt nærende og fuktighetsgivende for huden.

Glyserin: har en stor fuktighetsbevarende effekt i huden å holde seg vakker myk og elastisk.

Olivenolje: er rik på sunne fettstoffer og vitaminer, blant annet vitamin E. Det er også den oljen som ligner mest på hudens naturlige oljer, og er derfor perfekt å bruke som fuktgiver for tørr hud. Den har også hudfornyende egenskaper, og hjelper huden å bekjempe frie radikaler.

Cocoa butter: inneholder fettsyrer som fukter og nærer huden slik at den kan øke hudens elastisitet. Cocoa butter danner et skjold på huden din for å holde på fuktigheten. Innholder også vitaminer A, C og E som hjelper til å opprettholde fuktigheten i huden  i mange timer når huden er tørr.

 

Royal Rose Body butter gir maksimal fuktighet og lindrer umiddelbart tørr hud over hele kroppen, og er svak velduftende.

Dette produkter passer de fleste hudtyper.

Hvordan påføre: Masser ønsket mengde fra topp til tå. Konsentrer gjerne på ekstra tørre området, slik som knær, albuer og føtter.

 

 


Gratis frakt på ordre over 199.- ellers 39.- Rask levering
Kjøp nå betal senere
Norsk nettbutikk / Autorisert forhandler